Zakelijk

De uitdaging aangaan, een prettige manier van samenwerken en heldere communicatie: die manier van werken zit in onze aard. Sinds 2017 spelen wij een belangrijke rol op de zakelijke markt. Wij kennen onze rol als totaalleverancier en staan volledig achter onze producten, service en klanten.

Redenen die onze zakelijke klanten ons aandragen

We krijgen vaak positieve feedback. Hieronder een greep uit de feedback van onze zakelijke klanten.

Elke bestelling, groot of klein, is voor ons belangrijk. Wij begrijpen dat ook het kleinste onderdeel van belang is voor uw volgende succes. Om heldere afspraken te maken en snel te schakelen krijgt u als zakelijk klant een eigen speciale zakelijke account. Zo kunnen wij snel antwoorden op uw vragen of toelichting geven per telefoon, zodat we eenvoudig heldere afspraken kunnen maken.

Persoonlijk contact bevordert niet alleen een prettige samenwerking, maar zorgt er ook voor dat we net dat beetje extra kunnen geven. We houden rekening met uw voorkeuren en kijken verder dan ons assortiment breed is. Hebben wij het door u gewenste product niet in ons assortiment? Wij doen er alles aan om u te voorzien van de spullen waar u graag mee werkt. Zolang een product op de markt is kunnen wij het leveren.

Wanneer u met een vraag zonder oplossing zit denken wij graag met u mee. We zoeken een passende oplossing voor uw situatie, die voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget. Naast een scherpe prijs bieden wij ook de ondersteuning om uw plannen te realiseren.

Voordelen van zakelijk bestellen bij BobbyBites

Extra korting bij grote aantallen

Indien u grote aantallen bestelt van hetzelfde product is het mogelijk om volumekortingen te krijgen, bovenop onze gebruikelijke lage prijzen.
Neem contact op met uw accountmanager om te informeren naar de mogelijkheden.

Achteraf betalen

Als bedrijf heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden. Dit kan door te bellen of mailen naar jullie accountmanager, of via de website.

Kopen op rekening

U kunt als zakelijke klant bij ons bestellen en betalen wanneer u de goederen ontvangen hebt. Zo kan uw inkoper zijn werk doen, waarna uw administratie de betaling regelt. Dit biedt u zekerheid en zorgt voor een snel en efficiënt inkoopproces.

Binnen 2 werkdagen levering

U wilt zo snel mogelijk aan de slag met uw bestelling, daarom doen wij er alles aan doen om een snelle levering te realiseren.

Eigen referentienummers

Om uw eigen administratie eenvoudig op orde te houden bieden wij de mogelijkheid om eigen referentienummers toe te voegen aan uw orders. Zo is het extra eenvoudig om de juiste bestelling aan het juiste project te koppelen en bespaart het uw administratie tijd en rompslomp.

Online facturen en garantiebewijzen

Via Mijn Azerty vindt u een compleet overzicht van de facturen van al uw bestellingen. De factuur is tevens uw garantiebewijs. Zo kunt u uw facturen eenvoudig raadplegen en raakt u deze nooit kwijt.

X